Workshop moodboard maken

27
Oct 2021
Wednesday

Een ouderwets creatieve avond met vrienden en vriendinnen, als housewarming gift of gewoon voor de leuk. Cappuccino en taart staan voor jullie klaar!

Op zoek naar jouw woonstijl
Zin in een nieuw interieur of ga je verhuizen? Vind je het lastig om keuzes te maken en weet je niet goed waar je hart een sprongetje van maakt? Ga dan samen met onze interieurstilist Esther op ontdekkingsreis naar je eigen woonstijl! Een moodboard vertaalt jouw gevoel, ideeën en dromen
naar beeld en wordt de wegwijzer voor jouw nieuwe interieur.

Wat gaan we doen?
We beginnen de workshop met uitleg en voorbeelden. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag met schaar en lijm, scheuren en plakken. Met een stapel woonbladen en tijdschriften doe je fijne interieurinspiratie op. Zo ontdek en herken je deze avond je eigen woonstijl. Onze stylist kijkt ondertussen met je mee en helpt je daar waar dat nodig is. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieur vragen en worden er trendy tips gedeeld. Aan het eind gaan we alle gemaakte moodboards gezamenlijk bewonderen. Je gaat boordevol wooninspiratie en met een mooie visualisatie van jouw woonstijl onder je arm de deur weer uit!

Shoppen met korting!
Alvast een begin maken met jouw restyling? Deze avond kun je in de winkel shoppen met 10% korting. Wil je je moodboard concreet maken en je interieur een make-over geven? Je krijgt van onze stylist 20% korting op woonaccessoires die tijdens een personal shopping moment speciaal voor jou worden ingekocht. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Heb je al afbeeldingen, foto’s van je eigen interieur, behang- of kleurstalen verzameld waar je blij van wordt? Neem deze dan zeker mee!

WANNEER: woensdag 27 oktober
TIJD: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
KOSTEN: € 34,95 p.p. inclusief 1x thee/koffie en wat lekkers
DEELNEMERS: maximaal 20 pers.
Schrijf je nu in via dit inschrijfformulier