AGENDA

BIJ ZUID VIEREN WE DE ZOMER MET EEN ZONNIGE BUITENLAND TOUR! ELKE WEEK HEEFT EEN ANDER LANDENTHEMA MET ALLERLEI LEUKE EN LEKKERE ACTIVITEITEN GESCHIKT VOOR JONG & OUD. TOT SNEL BIJ ZUID!

De Stamtafel

Elke dinsdag van 10.30 - 12.00 uur

In samenwerking met Indebuurt033 organiseren we elke dinsdag “De Stamtafel” voor ouderen van boven de 60 die graag op een laagdrempelige manier met buurtgenoten een kopje koffie willen drinken. Onze gastvrouw heet u vanaf 10.30 uur harte welkom en begeleidt een leuke activiteit. Van te voren aanmelden is niet nodig.

 

ZUID Zomerbingo

30
Jun 2023
Friday

TROPISCHE BINGO
Bingo liefhebbers opgelet! Op vrijdag 30 juni trappen we de zomer af met een zwoele tropische bingo! Een super feestelijke avond met muziek, hapjes, bubbels en heel veel mooie prijzen. Denk hierbij aan HKliving, MyJewellery, ICHI en nog vele andere merken. En nog beter; niemand gaat met lege handen naar huis! Gastvrouwen Tess en Misha ontvangen jullie graag vanaf 19.00 uur in ons paviljoen.

DRESSCODE
Uiteraard is het geen feestelijke avond zonder een goeie outfit. Kleed je daarom Zomer Chic, dan doen wij de rest.

KAARTEN
Reserveer je kaarten via het online formulier. De kosten zijn €25 per persoon en hiervoor krijg je een glas bubbels met een lekker hapje, 3 bingo boekjes, 2 superrondes en natuurlijk veel mooie prijzen van mooie merken.

INFO
Datum: vrijdag 30 juni
Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur
Kosten: € 25 per deelnemer
Inschrijven via deze link

Graag tot de 30ste!