AGENDA

BIJ ZUID VIEREN WE DE ZOMER MET EEN ZONNIGE BUITENLAND TOUR! ELKE WEEK HEEFT EEN ANDER LANDENTHEMA MET ALLERLEI LEUKE EN LEKKERE ACTIVITEITEN GESCHIKT VOOR JONG & OUD. TOT SNEL BIJ ZUID!

De Stamtafel

Elke dinsdag van 10.30 - 12.00 uur

In samenwerking met Indebuurt033 organiseren we vanaf 21 september elke dinsdag “De Stamtafel” voor ouderen van boven de 60 die graag op een laagdrempelige manier met buurtgenoten een kopje koffie willen drinken. Onze gastvrouw heet u vanaf 10.30 uur harte welkom en begeleidt een leuke activiteit. Van te voren aanmelden is niet nodig.

 

Fiets expo en puzzeltocht

Van 3 tot en met 24 okt

Deze fietsroute door Amersfoort vertelt het verhaal van het ontstaan van de fiets aan de hand van 10 kunstwerken, gemaakt door lezers van Salt magazine, die verspreid door de stad bij verschillende ondernemers in de etalage hangen. Ook wij zijn onderdeel van de fietstocht. Hij is van 3 – 24 oktober beschikbaar en is 18 km lang. Geschikt voor iedereen die de pedalen rond kan krijgen, en is ook leuk voor kinderen. Neem onderweg de tijd om van het mooie Amersfoort te genieten. Behalve een leuke fietstocht, kun je ook meedoen aan een puzzeltocht.

De fietsexpo word je aangeboden door: Keistad Fietsfestival, Salt, Heidelberg en Mannheim.

Voor meer informatie en de inhoud van de route klik hier

 

Lamaison Jewelry

22
Oct 2021
Friday

Lamaison Jewelry presenteert op vrijdag 22 oktober tussen 11.00 en 17.00 haar collectie in onze winkel.

Kom ook gezellig winkelen en profiteer van onze gezamenlijke aanbiedingen!
– 15% korting op alle oorbellen bij Lamaison Jewelry
– Een gratis kop koffie, cappuccino of thee
– 15% korting op lunch en gebak
– 15% korting op de gehele collectie van Lamaison Jewelry bij besteding van minimaal €20,- in de ZUID winkel

Workshop moodboard maken

27
Oct 2021
Wednesday

Een ouderwets creatieve avond met vrienden en vriendinnen, als housewarming gift of gewoon voor de leuk. Cappuccino en taart staan voor jullie klaar!

Op zoek naar jouw woonstijl
Zin in een nieuw interieur of ga je verhuizen? Vind je het lastig om keuzes te maken en weet je niet goed waar je hart een sprongetje van maakt? Ga dan samen met onze interieurstilist Esther op ontdekkingsreis naar je eigen woonstijl! Een moodboard vertaalt jouw gevoel, ideeën en dromen
naar beeld en wordt de wegwijzer voor jouw nieuwe interieur.

Wat gaan we doen?
We beginnen de workshop met uitleg en voorbeelden. Daarna gaat iedereen zelf aan de slag met schaar en lijm, scheuren en plakken. Met een stapel woonbladen en tijdschriften doe je fijne interieurinspiratie op. Zo ontdek en herken je deze avond je eigen woonstijl. Onze stylist kijkt ondertussen met je mee en helpt je daar waar dat nodig is. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van persoonlijke interieur vragen en worden er trendy tips gedeeld. Aan het eind gaan we alle gemaakte moodboards gezamenlijk bewonderen. Je gaat boordevol wooninspiratie en met een mooie visualisatie van jouw woonstijl onder je arm de deur weer uit!

Shoppen met korting!
Alvast een begin maken met jouw restyling? Deze avond kun je in de winkel shoppen met 10% korting. Wil je je moodboard concreet maken en je interieur een make-over geven? Je krijgt van onze stylist 20% korting op woonaccessoires die tijdens een personal shopping moment speciaal voor jou worden ingekocht. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Heb je al afbeeldingen, foto’s van je eigen interieur, behang- of kleurstalen verzameld waar je blij van wordt? Neem deze dan zeker mee!

WANNEER: woensdag 27 oktober
TIJD: 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
KOSTEN: € 34,95 p.p. inclusief 1x thee/koffie en wat lekkers
DEELNEMERS: maximaal 20 pers.
Schrijf je nu in via dit inschrijfformulier

PUBQUIZ

29
Oct 2021
Friday

Yes! Op vrijdag 29 oktober gaan we weer ouderwets pubquizzen! Schrijf je snel in en maak kans op de titel van slimste team van Amersfoort-Zuid.

Wanneer: vrijdag 29 oktober
Tijd: 20.30 – 23.00 uur (inloop vanaf 20.00 uur)
Kosten: €2,50 per persoon

Inschrijven via deze link