AGENDA

BIJ ZUID VIEREN WE DE ZOMER MET EEN ZONNIGE BUITENLAND TOUR! ELKE WEEK HEEFT EEN ANDER LANDENTHEMA MET ALLERLEI LEUKE EN LEKKERE ACTIVITEITEN GESCHIKT VOOR JONG & OUD. TOT SNEL BIJ ZUID!

De Stamtafel

Elke donderdag van 14.00 - 15.30 uur

In samenwerking met Indebuurt033 organiseren we elke donderdag “De Stamtafel” voor ouderen van boven de 60 die graag op een laagdrempelige manier met buurtgenoten een kopje koffie willen drinken. Onze gastvrouw heet u vanaf 14.00 uur harte welkom en begeleidt een leuke activiteit. Van te voren aanmelden is niet nodig.

 

ZUID Kerstmarkt

10
Dec 2023
Sunday
10.00 - 16.00 uur

KERSTMARKT BIJ ZUID
Kerst lovers opgelet! Na het grote succes van onze vintagemarkt in oktober, houden we op zondag 10 december een supergezellige kerstmarkt in de tuin bij ons paviljoen. Lokale ondernemers hebben hun kramen gevuld vol met feestelijke artikelen zoals kerstcadeaus en -decoraties, handschoenen, mutsen en shawls, sieraden, kaarsen, groendecoraties, kerstornamenten, alles voor een feestelijke tafel etc.

Tussen 10.00 en 16.00 kun je rondstruinen langs de kraampjes, lekker lunchen in het paviljoen of een bezoekje brengen aan onze winkel.

INFO
Datum: zondag 10 december
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
Entree is gratis

Graag tot dan!

Groeten,
Team ZUID